Καθημερινές Προμήθειες

Λειτουργία ταμείου -Τμ. καταναλωτών

Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ  ΤΜΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ.

ΣTHN ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ   www.deyamyt.gr    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΣTHN ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ   www.deyamyt.gr ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ          e-bill

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ,  ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ  ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ , ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ      e-mail ,    ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΑΣ , ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ .

 

Επιστροφή στην κανονικότητα αλλά με τις απαραίτητες προφυλάξεις

Η ΔΕΥΑ Λέσβου ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 11/05/2020  το ταμείο της ΔΕΥΑΛ  στο ισόγειο  και το γραφείο  του Τμήματος Καταναλωτών της επιχείρησης στο ισόγειο, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 13-17 λειτουργούν κανονικά για το χρονικό διάστημα μεταξύ  07:30-14:00.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και των υπαλλήλων και να εισέρχονται ένας ένας στο χώρο για όσο χρονικό διάστημα το επιβάλλουν τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση  για τις υπηρεσίες .

Εξακολουθούν να ισχύουν τα μέτρα περί μη αυτοπρόσωπης προσέλευσής αλλά παρά  μόνο με ραντεβού για επείγοντα περιστατικά .

Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών θα γίνεται τηλεφωνικά η με ηλεκτρονικά μηνύματα , όπου θα αναφέρουν τα πλήρη στοιχεία τους .

Η ιστοσελίδα της Δευαλ  στο πεδίο   επικοινωνία     αναφέρει και καθοδηγεί για το χώρο που θέλετε να απευθυνθείτε.