Καθημερινές Προμήθειες

Νέα

Δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες των γραφείων την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Η ΔΕΥΑΛ σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 δε θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες των γραφείων της επιχείρησης στην οδό Ελ. Βενιζέλου 13-17.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΣΑΜΑΔΟΥ

Εκ μέρους της ΔΕΥΑΛ ανακοινώνεται ότι λόγω επισκευής βλάβης του δικτύου ύδρευσης στην συμβολή των οδών Τσαμαδού και Αβέρωφ, αύριο Τετάρτη 14/10/2020 θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω οδούς, καθώς και στις οδούς Πλαταιών, Πύλου, και Μιαούλη που οδηγούν σ’ αυτές από ώρα 8:30 έως 14:00.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ  ΤΜΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ.

Διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων

Εκ μέρους της ΔΕΥΑΛ ανακοινώνεται  ότι λόγω  επισκευής έκτακτης βλάβης του δικτύου ύδρευσης  στην συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Βρυσάρας αύριο Τετάρτη 26/8/8/2020 θα γίνει  διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το παραπάνω σημείο έως την συμβολή της οδού Ζωοδόχου Πηγής με την οδό Πύρας.από ώρα 8:00 έως 14:00.

Έκτακτη βλάβη

Σας πληροφορούμε ότι λόγω έκτακτης βλάβης που υπέστη το δίκτυο στην Περιοχή του Πύργου Νιάνια στους Πύργους Θερμής, την Παρασκευή 21/08/2020 η ΔΕΥΑΛ θα πραγματοποιήσει εργασίες στην περιοχή του Πύργου Νιανιά, που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο.

Κυκλοφοριακή ρύθμιση

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης» και έχοντας υπόψη την Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην πόλη της Μυτιλήνης (Αριθμ. 36346/ΜΟΕ απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου - ΦΕΚ 2799 Β/13-07-2018), την Παρασκευή 21/08/2020 κλείνουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην οδό Βουρνάζων από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών έως τη διασταύρωση με την οδό Φιλελλήνων.