Καθημερινές Προμήθειες

Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης», από την Τρίτη 11/05/2021 η οδός Φιλελλήνων θα παραμείνει κλειστή στη διέλευση οχημάτων, από τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Οδυσσέως έως τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Βουρνάζων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διακοπή τροφοδοσίας της δεξαμενής Δ5

Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. σας ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 9/4/2021  λόγω επισκευής βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης, θα  διακοπεί η τροφοδοσία  της δεξαμενής Δ5 που υδροδοτεί τις περιοχές Νοσοκομείου, Χρυσομαλλούσας, Χαλίκων, Γηπέδου, Κουμκό, Ακλειδιού, Ακρωτηρίου και Ταξιάρχες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εργασίες αποκατάστασης της βλάβης του αγωγού ύδρευσης επί της οδού Θεοκρίτου

Η ΔΕΥΑΛ σας ενημερώνει ,  ότι λόγω επισκευής βλάβης αγωγού ύδρευσης επί της οδού Θεοκρίτου στο ύψος της οδού Σαπφούς  την Τετάρτη 07/04/2021 από τις 08:00 πμ ,θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης της βλάβης του αγωγού.

Δελτίο Τύπου-Επισκευή βλάβης του κεντρικού αγωγού μεταφοράς ύδατος από τις κεντρικές πηγές “ΥΔΑΤΩΝ” στις δεξαμενές της πόλης

Η ΔΕΥΑΛ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 2/4/2021 θα γίνει επισκευή λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού μεταφοράς ύδατος από τις κεντρικές πηγές “ΥΔΑΤΩΝ” στις δεξαμενές της πόλης, και για τον λόγο αυτό ο αγωγός θα τεθεί εκτός λειτουργίας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΟΥΡΝΑΖΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡ. ΓΙΑΝΝΑΡΕΛΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ"

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια του έργου "Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης", την Παρασκευή 26/03/2021 κλείνουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφοριάς στην οδό Βουρνάζων από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών εώς τη διασταύρωση με την οδό Φιλελλήνων